Posts Tagged ‘Kultura shqiptare’

Kultura K

Kultura K
Libri “Kultura K“  është botuar nga shtëpia botuese AIKD në Prishtinë në fund të vitit 2009.  Ky libër është sponsoruar nga Ministria e Kulturës, Rinisë dhe Sportit e Kosovës. “Librin Kultura K, Arsim Canolli e ka hapur në dy pamje: në njërën anë si hyrje reprezentative...
Janar 17th, 2010 | Lajme | Lexo tutje

Kjo webfaqe eshte prone e shtepise Cuneus. Te gjitha materialet ne kete webfaqe jane te mbrojtura me te drejta autoriale te Shtepise Cuneus. Materialet ne kete webfaqe jane per shfrytezim personal tuajin dhe nuk duhet te shfrytezohen per qellime komerciale. Materialet nuk mund te kopjohen, riprodhohen, ripublikohen, modifikohen, transmetohen, ose distribuohen ne cfaredo menyre, pa lejen paraprake te shtepise Cuneus. Shfrytezimi i tyre pa lejen e Shtepise Cuneus eshte shkelje e ligjit per te drejta autoriale ne fuqi ne Republiken e Kosoves. Per te marr lejen ju lutem na kontaktoni ne info@cuneus-ks.com